Heb je interesse in de aanschaf van een kwalitatief hoogwaardige eiertransportband? Komptech uit regio Noord-Brabant is al ruim 40 jaar actief in de pluimvee- en varkenshouderij. Wij leveren en installeren kwalitatief hoogwaardige systemen, ontwikkelen diverse apparatuur en lossen eenvoudig technische problemen in jouw veehouderij op. Ontdek wat wij voor jou en jouw stal kunnen betekenen!

Eiertransport systemen

Een eiertransportband voor pluimvee

Eiertransportsystemen zijn van groot belang voor de pluimveehouder. De eiertransportbanden die wij aanbieden, zijn geproduceerd door Lubing. Dit merk is door zijn jarenlange ervaring en de levering van producten van professionele kwaliteit uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider en is toonaangevend binnen de pluimveehouderij. Het eiertransportsysteem is verkrijgbaar in verschillende lengtes en breedten en te stellen in diverse bochten en knikken. Naast een vaste opstelling van de eiertransportband kun je ook kiezen voor de installatie van een liftsysteem, welke de eiertransportband laat zakken en omhoog tilt. Het systeem is veelzijdig, biedt veel mogelijkheden en is in iedere stal in te passen.

Lift en verzamel systemen

Lift- en verzamelsystemen

Kies je voor een systeem met liftkolommen, dan heb je toegang tot een bijna onbeperkt aantal mogelijkheden aan liftkolomconfiguraties. Eierverzameling met het liftsysteem is een eenvoudig, compact en efficiënt proces. De eieren worden in één keer overgebracht van de langsband naar de transportband. Bij de meeste andere liftsystemen moeten de eieren twee keer worden overgebracht: van de langsband naar de lift en van de lift naar de eiertransportband. Met het Multitier-systeem worden de eieren slechts één keer overgebracht van de langsband naar de transportband. Na het voltooien van de eierverzameling wordt het transportsysteem in de hoogste positie, ofwel de parkeerpositie, gezet en wordt de toegang tot de legruimte vrijgehouden. Wil je een transportsysteem met liftsystemen installeren, dan zijn er twee zwenkeenheden vereist. Er moet een telescopische eenheid worden gebruikt om de variabele kettinglengte te compenseren. Deze kettinglengtecompensatie wordt uitgevoerd wanneer de hefkolommen worden verplaatst.

Neem contact op voor meer informatie

Komptech is dé specialist uit Noord-Brabant op het gebied van huisvestingssystemen en koelsystemen voor de pluimvee- en varkenshouderij. Wij leveren kwalitatieve diensten en geven je advies omtrent oplossingen voor de productie van eieren. Wil je meer informatie over systemen voor eiertransport en de eiertransportband of direct een offerte opvragen? Neem contact met ons op via het contactformulier, bel naar 0485 576666 of stuur een e-mail naar info@komptech.nl.

Download info PDF hier:

Offerte aanvragen?