Tijdelijk extra koelen in veestallen

Ben je op zoek naar een oplossing voor de warmste momenten in het jaar in de stal. Is er al een bestaande ventilatie aanwezig? Dan heeft Komptech Sambeek een mobiele padkoeling daarvoor. Het system werkt op basis van het bewezen Lubing padcooling systeem. Dit systeem hebben we opgepakt en op een verrijdbaar platform geplaatst. Compleet met pomp en leiding werk. De mobiele pad koeling is bedoeld om in een open roldeur te rijden. De bestaande ventilatie in de stal zorgt ervoor dat de lucht door de pads gezogen wordt. 

Verschillende maten

Het Lubing padcooling systeem zorgt ervoor dat het systeem kan worden gemaakt in 3 hoogtes en verschillende breedtes. De hoogte van de pads kan 150cm, 180cm en 200cm zijn. De totale breedte van het systeem kan uitgevoerd worden op 180cm, 240cm, 300cm, 360cm, 420cm en 480cm. 

Informeer naar de prijzen

Bewezen kwaliteit

De basis van het koelingsysteem is dat van Lubing. Dit merk is wereldwijd marktleider op het gebied van klimaatsystemen in pluimveestallen. De pompen en pad koeling worden normaal permanent langs een stal gemonteerd. De capaciteit van de pomp is afgestemd op het formaat van het systeem. De pomp kan worden aangesloten op 220v stroom en normale waterleiding. Er zit een ruime bak onder voor het water. Zodoende kan het systeem zonder problemen lang draaien. 

Eenvoudige bediening

Je bedient de pad koeling eenvoudig. Daarnaast is het systeem eenvoudig te verplaatsen over het erf. Er zitten stevige bokwielen onder het gegalvaniseerde frame. De rest van het frame is gemaakt van zeer duurzaam PVC dat normaal wordt gebruikt voor hekwerken en kozijnen. Dit is dus verder zeer onderhoudsarm. 

 

Vraag direct een offerte aan

Heb je interesse in een koelsysteem, speciaal ontworpen voor veestallen? Wij bieden diverse soorten koelsystemen aan, zoals het padkoelsysteem en het nevelkoelsysteem. Als pluimvee- en varkenshouderij specialist uit Noord-Brabant zijn we je graag van dienst. Wij bieden ook een systeem voor mesttransport aan. Wil je een offerte opvragen of heb je behoefte aan persoonlijk advies? Of is je koelsysteem aan onderhoud toe? Neem contact met ons bedrijf in Sambeek op en ontvang persoonlijk en deskundig advies over een ventilator met koeling. Bel naar 0485 576666 of stuur een e-mail naar info@komptech.nl. Ook kun je het contactformulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je om je vragen te beantwoorden of om een afspraak te maken om je koelsysteem te voorzien van onderhoud.