Hellmann Poultry 

Colony systems

Het Colony systeem van Hellmann kenmerkt zich door:
1.        De Colony’s zijn in de lengte opgedeeld en zijn daardoor zeer overzichtelijk, en de kippen zijn makkelijk bereikbaar.
2.        Buitenliggende voertroggen met zeer grote morsranden zodat voer vermorsen tot een minimum beperkt is. Tevens is de kans dat er mest in de voertroggen komt daardoor bijna uitgesloten.
3.        Legnesten aan de voorzijde van de colony’s  daardoor minimale kans op vervuilen en beschadiging van de eieren.
4.        Door de indeling van de colony’s zijn de hennen aan het einde van de legperiode makkelijk uit de kooien te halen, waardoor de kans op beschadiging van de hennen minimaal is.
5.        De voergoten zijn zo geconstrueerd dat men er op kan staan, wat bij het opzetten en het uithalen van de hennen een groot voordeel is.
6.        De gehele colony is zo geconstrueerd dat er zich in de colony’s geen mest en vuil ophoopt en dat hij makkelijk te reinigen is.
7.        De jarenlange ervaring van Hellmann garandeert een probleemloze installatie.
8.        Komptech met een eigen servicedienst vertegenwoordigt Hellmann al bijna  40 jaar in de Benelux, en is trots op haar zeer trouwe klantenkring.

Download info PDF hier:

Offerte aanvragen?

Voordelen

  • Overzichtelijk
  • Voermorsen nagenoeg uitgesloten
  • Minimale kans op beschadiging en vervuiling van de eieren
  • Eenvoudig te reinigen
  • Robuste constructie