N

Oplossingsgericht

N

Direct beschikbaar

N

Levering van alles soorten mestbanden

Onderhoud aan een mesttransportsysteem

Voor onderhoud aan een mesttransportsysteem kun je bij Komptech uit Sambeek terecht. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van hoogwaardige systemen voor de pluimvee- en varkenshouderij. Heb je ook ander apparatuur? Ook aan deze machines voeren wij onderhoud aan uit. Ook technische problemen zijn zo opgelost. Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Wil je een afspraak maken?

Wil je één afspraak maken met ons? Neem dan direct contact met ons op en dan kijken we wat we voor je kunnen betekeken.

Voor periodiek onderhoud aan je mesttransportsysteem schakel je de expert in

Als specialist in huisvestigingssystemen voor pluimvee staan wij direct voor je klaar bij dringende storingen. Het liefst voorkomen wij storingen aan al onze systemen. Hiervoor bieden wij de mogelijkheid om op regelmatige basis langs te komen om je systeem te controleren en eventuele delen te tijdig te vervangen. Zo zet je zonder zorgen je diensten voort. Voor onderhoud aan je mesttransportsysteem of opfoksysteem kun je bij ons terecht.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Is je mesttransportsysteem aan onderhoud toe? Of wil je de hulp van Komptech uit Sambeek in schakelen voor onderhoud aan een koelsysteem? Voor meer informatie over onze services kun je contact met ons opnemen. Je kunt ons telefonisch bereiken via 0485 576666, stuur een e-mail naar info@komptech.nl of vul ons contactformulier in. Wij komen graag bij je langs om onze werkwijze uit te leggen.

Contact formulier

4 + 15 =