Komptech Sambeek verricht service aan installaties van Hellmann Poultry en Lubing in Nederland. Daarnaast helpen we u ook graag met problemen aan transportsystemen zoals mestbanden en eiertransport. Voor dringende storingen staat Komptech Sambeek 7 dagen per week gereed. Daarnaast plannen we periodiek onderhoud om de meest gebruikelijke storingen in een vroeg stadium te voorkomen. 

Dringende storing? Bel:

0485 576666

PERIODIEK ONDERHOUD

Komptech Sambeek staat voor u klaar indien er dringende storingen zijn. We voorkomen de meeste storingen echter liever in een vroeg stadium. Op basis van onze jarenlange ervaring met de verschillende systemen en de ondersteuning vanuit de fabrieken kunnen we veel potentiële problemen al voortijdig zien ontstaan. We komen daarvoor graag op een regelmatige basis met een vooraf vastgestelde checklist langs om controles uit te voeren en slijtage delen te vervangen voordat ze compleet uitvallen. De checklist en frequentie van de controles worden in overleg vastgesteld en waar nodig bijgewerkt. Zodoende is vooraf altijd duidelijk wat Komptech Sambeek in ieder geval zal doen.

Komptech Sambeek zal na onderhoud eventuele vervangende onderdelen tegen extra scherpe tarieven aanbieden. Zodoende is het ook gunstig voor de ondernemer om het onderhoud tijdig te laten uitvoeren door Komptech Sambeek. Complete storingsvrije installaties zijn nooit te garanderen maar onze ervaring is dat een groot deel van de problematische storingen te voorkomen zijn. Dit scheelt veel stress, tegenvallende opbrengsten en onnodige kosten.

Komptech Sambeek verzorgt onderhoudscontracten voor de volgende productgroepen:

  • Hellmann huisvestingsystemen
  • Eiertransport systemen
  • Mesttransport systemen
  • Lubing drinkwatersystemen
  • Lubing klimaatsystemen

 

We komen graag persoonlijk langs voor het uitleggen van de werkwijze, een intake of inschatting van de kosten voor uw specifieke onderneming. 

Of bel ons kantoor op 0485 576666, of uw vertegenwoordiger van Komptech Sambeek.