N

Oplossingsgericht

N

Direct beschikbaar

N

Distributeur van Lubing drinking systems

Opfoksysteem

Ben je op zoek naar een opfoksysteem voor je pluimveehouderij? Komptech uit Sambeek biedt je diverse huisvestigingssystemen aan voor onder meer pluimvee. Wij leveren en installeren deze prachtige machines. Daarnaast ontwikkelen we zelf appratuur en kunnen onze monteur snel technische problemen verhelpen. Leer ons gehele aanbod voor de pluimvee- en varkenshouderij kennen.

Wil je een afspraak maken?

Wil je één afspraak maken met ons? Neem dan direct contact met ons op en dan kijken we wat we voor je kunnen betekeken.

Het opfoksysteem een diervriendelijk en efficiënt systeem

Voor de volièrehuisvesting bieden wij verschillende systemen aan om hennen te kunnen opfokken. Dit opfoksysteem is zo ontworpen met als uitgangspunten de kosten en de efficiëntie van het opfokken. Dit diervriendelijke systeem combineert diverse voordelen met elkaar. Je kunt het systeem openen aan de hand van de schuifbare deuren, dit maakt het volledig operationeel. De drinknippels voor de kippen zijn centraal in te stellen en op elke gewenste hoogte. Zo leren de kuikens optimaal presteren.

Vraag direct een offerte aan

Naast het opfoksysteem bieden wij vanuit ons bedrijf in Sambeek ook andere systemen aan. Of je nu op zoek bent naar een drinksysteem voor pluimvee of een koelsysteem? Wij bieden je een ruim en divers aanbod aan. Wil je meteen een offerte aanvragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0485 576666, stuur een e-mail naar info@komptech.nl of vul ons contactformulier in.

Contact formulier

15 + 1 =