N

Oplossingsgericht

N

Direct beschikbaar

N

Distributeur van Lubing drinking systems

Drinknippels voor kippen

Onze Lubig-systemen zijn uitgebreid met drinknippels voor de kippen. Naast onze drinkwatersystemen is Komptech uit Sambeek gespecialiseerd in het leveren en ontwikkelen van systemen voor pluimvee- en varkenshouderij. Je kunt bij ons onder meer terecht voor drinksystemen, koelsystemen en diverse soorten huisvesting. Ook voor onderhoud kun je bij ons terecht. Ontdek de mogelijkheden!

Wil je een afspraak maken?

Wil je één afspraak maken met ons? Neem dan direct contact met ons op en dan kijken we wat we voor je kunnen betekeken.

Drinkwatersystemen van hoge kwaliteit met drinknippels voor kippen

Voor het pluimvee bieden wij diverse huisvestingssystemen aan, waaronder ook een drinksysteem met drinknippels voor kippen. Alle systemen die wij aanbieden zijn van hoogwaardige kwaliteit. Zo ook onze drinknippels voor kippen. Deze zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal. Daarnaast zijn alle onderdelen geproduceerd door gebruik te maken van de beste kunststoffen. Dit maken onze drinknippels betrouwbaar. Voor onderhoud aan je drinkwatersysteem met nippels, of een ander systeem bijvoorbeeld ons mesttransportsysteem kun je ook bij ons terecht.

Ontdek al onze systemen

Heb je interesse in een drinksysteem met drinknippels voor kippen? Of ben je benieuwd welke systemen wij nog meer aanbieden? Bekijk onze website en ontdek alle mogelijkheden van ons bedrijf uit Sambeek. Misschien ben je wel op zoek naar een mobiele koeling? Wij helpen je graag. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via 0485 576666, stuur een e-mail naar info@komptech.nl of vul ons contactformulier in.

Contact formulier

2 + 15 =