N

Oplossingsgericht

N

Direct beschikbaar

N

Distributeur van Lubing drinking systems

Mobiele koeling

Ben je op zoek naar een mobiele koeling? Komptech uit Sambeek in regio Noord-Brabant heeft al meer dan jaar ervaring en kennis over de pluimvee- en varkenshouderij. Ons bedrijf levert en installeert diverse systemen, ook ontwikkelen wij apparatuur en verhelpen we technische problemen. Ons aanbod verscheelt van koelsystemen voor de veestal tot drinkwatersystemen voor kuiken. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wil je een afspraak maken?

Wil je één afspraak maken met ons? Neem dan direct contact met ons op en dan kijken we wat we voor je kunnen betekeken.

Met een mobiele koeling blijft je stal op een constante temperatuur

Het is noodzakelijk om te zorgen voor een goedwerkend koelsysteem voor de veestal. De temperatuur van de aarde is gestegen, waardoor het in de zomermaanden enorm warm is en hitte een obstakel vormt voor de veehouderij. Om de temperatuur zo constant mogelijk te houden, bieden wij verschillende koelsystemen aan, waaronder mobiele koeling. Door extreme temperaturen kan de opbrengst en de productiviteit sterk teruglopen. Dit probleem gaan wij graag met jou tegen door een koelventilator te installeren.

Ontvang advies van onze experts

Heb je interesse in een mobiele koeling of een nevelinstallatie voor pluimvee? Ontdek wat wij vanuit Sambeek voor je kunnen beteken. Voor meer informatie en passend advies kun je het beste contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0485 576666, stuur een e-mail naar info@komptech.nl of vul ons contactformulier in.

Contact formulier

1 + 5 =