Binnenkort wordt de nieuwe volière installatie van Hellmann Poultry bij Pluimveehouderij Siemons opgeleverd. Hellmann Poultry heeft de nieuwe inrichting in 2 stallen gerealiseerd. Samen met enkele leveranciers en de familie Siemons wordt er een open dag georganiseerd voor geïnteresseerden op het bedrijf in Roosendaal. Te zien zal zijn naast de nieuwe Hellmann Pro11 inrichting ook de vernieuwde eierverzameling, energiezuinige LED-verlichting, Konings mestschuif en VDL PoulDry platendroger. De open dag staat gepland op vrijdag 14 augustus van 13:00 – 17:00.

Vanwege de actuele situatie met corona zal er gewerkt worden in 2 tijdvakken en is aanmelding vooraf verplicht. Heb je interesse? stuur dan een mailtje met ten minste je naam (namen), telefoonnummer en gewenst tijdvak ( 13:00-15:00 / 15:00-17:00) naar aanmeldenopendag@gmail.com. Het adres voor de open dag is: Laagveldsestraat 20, 4706 PS Roosendaal.