Ook Komptech Sambeek BV heeft te maken met de problemen rondom de Corona pandemie. Gelukkig kunnen we bij ons bedrijf het werk doen wat onze klanten van ons verwachten. Met inachtneming van de maatregelen gesteld door het RIVM kunnen we ook mensen ontvangen bij ons op kantoor, bijvoorbeeld voor het ophalen van een bestelling. Voor wat betreft de levertijd van nieuwe projecten ondervinden we een lichte verlenging van de normale levertijd voor producten van LUBING. Voor een actuele update verzoeken we u altijd te bellen naar ons kantoor of uw vertegenwoordiger. Normaal gesproken komt de vertegenwoordiger van Komptech Sambeek graag naar uw bedrijf om allerhande zaken te bespreken. Met de huidige situatie proberen we zo veel mogelijk via bellen, videobellen en online meeting te doen. Dit kan gelukkig op een effectieve manier met de huidige technologische mogelijkheden. 

We proberen alles zo goed als mogelijk in goede banen te leiden en we hopen dat u als klant geen tot weinig hinder ondervindt. Zodra regelingen versoepelen zullen we ons naargelang aanpassen.